Mamma80- Du vet vem

Vi testar

Kategori: Allmänt

Hej igen allesammans.
 
Det var ett bra tag sedan jag var här inne och kände att det är dags att skriva av mig lite.
Den sista tiden har varit väldigt händelserik på både gott och ont. Mest gott i och för sig men även en stor sorg har drabbat vår familj och det är väldigt jobbigt. 
 
Såg att fasten jag inte skrivit något idag så har jag närmare 10 besökare och flera av dom har tydligen varit inne oftare än en gång. Hmm undrar vad det kan vara för stalkers, haha nej då skoja bara. Det är inte många men trodde det skulle vara 0 faktiskt.
 
Men ja vad har hänt då annars här hemma? Kate fyllde precis 3 år för 10 dagar sedan närmare bestämmt och hon är helt otroligt stor på sätt och allting. Jag själv har fyllt 35 för en månad sedan haha, inget att skryta om :) Men det är hur man gör sig som spelar roll eller vad säger ni :) Brooklyn, vår son, han har fått sin första tand och han vägrar ligga på mage och krypa han springer mycket hellre i gåstolen där han springer in i väggar och allt. Det slutade med att vi fick höja den för han sprang så fort så när han körde på något så flög han ur och hängde upp och ner, LÄSKIGT! 
 
Jag jobbar på med lite av varje som jag sagt innan så skriver jag inte vad jag jobbar med. Men det är kul och en dag så kommer jag skriva ut det och då blir nog många väldigt förvånade :) 
Men nu ska jag fixa i ordning här hemma, måste städa undan i köket och sedan hämta lilla Kate. Claudia är hon tandspecialisten idag med min sambo så Jennifer och Brooklyn och jag har det lugnt hemma :)
 
Men ta hand om er så ska vi se om jag inte kan komma igång lite med bloggningen i alla fall ett inlägg om dagen. 
Ha det jätte gott allihopa!
 
Här kommer lite bilder på barnen med kusiner. 
 
Claudia gör Empanadas med sin gudfar och Jennifer. Brooklyn sitter i gåstolen och väntar å att få smaka :) 
 
 
Kate och en dregglig Brooklyn, men alla mammor vet ju hur det är när man har en bebis som får tänder :) 
 
Ha det bäst! 
 
 
Kommentera inlägget här: