Mamma80- Du vet vem

Idrottsdagen!

Kategori: Allmänt

Vi hade idrottsdag i skolan i onsdags! Så jäkla kul alltså, hade ni varit där skulle ni dött av skratt.

Det började med en kort bussresa då jag och mina homies satt och drev med varandra, så detva en hel del skratt bak i bussen. Sen kommer vi fram och möter upp en till tjej så då var ligan hel. Så fick vi frallor och varm choklad samt kaffe, och även lite info om hur dagen skulle se ut! I början var det inte så himla roligt det var bara jag och martina som åkte på våra små stjärtlappar, men sen kom våran lärare med ett förslag på att vi skulle ha ett " Pulkarace". Så jag började springa runt och samla "frivilliga" till racet, fast det var inte så frivilligt jag nästan hota folk att dom skulle vara med! Hehe nej då men tvingade många. Så när det väl var dags för racet så kom i stort sett hela skolan och många utav dom som sagt att dom inte skulle åka, ja dom satte sig allt på en pulka, stjärtlapp, tefat eller påse och drog ner för den långa backen. ÄVen några lärare som så promt inte skulle åka åkte och alla skrattade så dom tjöt. Det var verkligen roligt.

Sen så kom jag till skolan igår och gissa vem som vann hela racet?! Jo JAG!!!! 11,6 sekunder tog det för mig haha. det gick hur fort som helst! Men det va ju bara för skojs skull men det är alltid kul att vinna nånting!

Så nu är jag Queen of sleigh!

hahahaha

Family walk day!

Kategori: Allmänt

Ja nu var det lördag så det kommer som vanligt bli att vi går på promenad hela familjen, eller det blir nog lite pulkåkning iallafall. Men det kan var träning det med. Jag menar att springa upp och ner i backen hela tiden tar allt på krafterna.

Usch jag tänker på min lilla blogg varje dag och vill så gärna hinna med att skriva, men det finns ingen tid! Jag går hemifrån jätte tidigt och är sen i skolan hela dagen, sen ska man hämta barna och då är vi inte hemma förren klockan sex nästan. Sen ska det ätas och duscha barna sen natta dom och när dom väl sover är jag så trött så jag lägger mig.  På helgerna vill man ju gärna hinna att umgås med familjen och inte bara sitta framför datan, för då får jag dåligt samvete.

Men nu tar jag mig lite tid och ska kolla runt lite, föresten gissa vilket par som har hittat tillbaka till varandra? Det får ni snart veta om ni inte vet om det redan.

HA DET BÄST!

Snöar för fullt

Kategori: Allmänt

Hej på er! Ja nu tog jag mig två sekunder till minn lilla blogg fasten det inte finns tid. Har precis kommit från skolan och har hunnit räknat lite matte, dammat och städat badrummet. Men nu ska jag springa till dagis och sen hhämta tjejerna p´å dagis sen så blir det hem att fortsätta städa.

Tack för alla kommentarer ni skriver trots att jag inte hinner blogga så mycket.

Men jag ska skriva lite mer sen för denna veckan har varit händelse rik så det måste ju framföras.

Men så länge....

HA DET BÄST!