Mamma80- Du vet vem

WHAT HAPPENING?

Kategori: Allmänt

OK, fattar jag nada!
På 5 minuter så har någon varit inne fler än 10 gånger. HUr jag vet det? Jo, med tanke på att det är 9 UNIKA och 35 återkommande :)
Men vem är du? Varför inte skriva nåt?
Jaja smyg om du vill.

Nej nu ska jag fixa barnen inför dagis. Idag ska även Jennifer till dagis så hon är ÖVER LYCKLIG hahhaha.

Men vi hörs senare!

HA det bäst!

VAD TYCKER NI OM BLOGGEN?

Kategori: Allmänt

HAR JU HELT GLÖMT ATT JAG ÄR MED I BLOGGBETYG. NI KAN VÄL RÖSTA LITE?
HADE VARIT KUL ATT FÅ SE HUR MÅNGA ELLER FÅ STJÄRNOR JAG FÅR AV ER. 

BARA KLICKA I ANTAL STJÄRNOR NI VILL GE MIG ;)

 

FETMA HIT OCH DIT.

Kategori: PERSONLIGT

Nu har Blondinbella lagt upp jätte härliga bilder på sig i sin blogg, där hon står i vattnet i bara bikini. Tjejen har kurvor, vackert :), och nu får hon kommentarer som, Fan du är smällfet.
Plus att DennisM har lagt upp ett inlägg i sin blogg där han skriver att det är så ohälsosamt att se ut så.
Men saken är den att Isabella tränar till och med nu när hon befinner sig på en kryssning. Var är det ohälsosamma?

Hur kan folk sitta och säga till en person som tränar i stort sett var dag att hon är ohälsosam?
efter att Isabella hade lagt upp dessa bilder på sig själv så fick hon plötsligt över 700 kommentarer på ETT inlägg. Plus en bloggare som bygger sin blogg på provokation som skriver ett helt inlägg i sin blogg.

Visst jag skriver också ett helt inlägg om detta, men det har jag gjort nu i några dagar då jag tröttnat helt på den här utseende fixeringen som pågår. Var smal om du vill, eller du kanske inte ens kan gå upp i vikt. Sån var jag själv innan jag fick barn. Tunn som en sticka och jag var mobbad för det. Vill man vara kurvig eller kanske inte kan gå ner och bli "smal" då ska man vara det. Sen kan jag väl säga att man ska inte banta eller hets äta så man kommer in i farliga mått och vikter. Men det är upp till en läkare att säga till person sånt, inte vi som bloggar.
Ingen av oss har rätt att säga till nån, du ser ut som skellet eller Du ser ut som en köttbulle, eller vad man nu säger. VI HAR INGEN RÄTT TILL DETTA!

Jag var själv dum för längesedan och skrev om Kissies vikt ras, visst det är inte hälsosamt kanske, men jag hade ingen rätt att uttrycka mig till henne. Men det gjorde jag och det var fel. Detta har jag slutat med, för det spelar ingen roll om hur mycket vi läsare skriver att hon ser äcklig ut, för smal eller liknande. Antagligen mår hon bara sämre av att höra sånt, och det kan eda till att hon svälter sig.

Nej vi får ta och vända den här trenden nu. Inte till att folk ska gå upp eller gå ner och alla ska se likadana ut. Utan nu får vi se till att alla får se ut PRECIS SOM DOM VILL! Och göra det till nåt vackert. Alla är unika och då kan man inte se likadana ut, vi måste acceptera detta.

Hoppas ni kan säga er meningen i kommentars fältet då detta är ett stort ämne så finns det många olika tankar och alla tycker olika. HUr tänker DU om detta?

20120129-151501.jpg
Vacker och lycklig tjej!


Lika vackra på sitt sätt!

Blondinbellas bild fån hennes blogg och den andra från Google!

WOKED UP THE NEXT DAY...

Kategori: PERSONLIGT

Ja vaknade igår och var helt knockad av förkylning och feber. tror att jag gjorde för mycket dagen innan. Men så är det.
Igår vilade jag halva dagen och sparade krafter till att göra klar Claudia för kalaset, men då ringer flickans mamma och säger att hon som skulle ha kalaset har blivit sjuk :( Usch fy stackarn. Men det blir kalas nästa helg i stället så det blev ju bra i slutändan ändå. Istället fick Claudia gå till sin kompis och leka i 2 timmar ungefär. Och då passade jag på att baka bröd och laga mat.

Sen var det pang fall igen efter att jag hämtat Claudia och ätit. Så låg jag framför tvn resten av kvällen. Men ni kanske förstår varför det inte var någon uppdatreing igår i då.
Idag blir det lite bättre, ska vila mig en stund sen bara för är jätte trött. Kanske dags att ta järntabletterna igen.

Men nu ska jag fixa lite tvätt har en del att vika som jag tvättade igår.

Hörs senare...
HA DET BÄST!

UPPDRAG STÄDNING.

Kategori: PERSONLIGT

Så nu har man påbörjat städningen här hemma. Har börjat tömma hallen på allt som ska ut i garaget, slängt barnens ytterkläder i tvätten. Och nu håller faktist barnen på att ta bort alla sängkläder i alla sängar. Så duktiga är dom, STOLT!

Tar nu bara en snabb paus då moderkakan börjat träna, haha, ni som har barn vet vad jag pratar om. Ska även fortsätta ta ut grejer i garaget men tar det lite då och då. Ska ju inte bära för mycket åt gången.

Ska tvätta allt idag så kanske alla blir friska snabbare. Kan ju alltid hoppas eller hur ;)

Nej nu får jag ta och hjälpa dockorna som är så duktiga. att det kan vara så kul att hjälpa till med att städa, vem visste det haha.

Men jag skriver mer sen! Ha det bäst!!!!

SOCKERFRITT???

Kategori: Allmänt

Kollade tyvärr in på en persons blogg, IGEN, och som vanligt gör han bort sig. Men i detta ämne är han inte heller ensam.

Nu kan man i denna bloggares blogg vinna drickan Vitamin Well som fyller hela kylskåpet. det står även i texten att "Nu tar vi tag i er övervikt ordentligt" och även att om man inte vill bli tjock så ska man undvika coca cola, även light, och andra sockrade och kolsyrade drycker.
Och ja där håller jag med, fast det finns ett MEN, och det är ett stort MEN.

Drycken Vitamin Well som han gör reklam för innehåller ca 7 sockerbitar! Hela 7 sockerbitar, en Coca Cola innehåller 10, så det är inte stor skillnad på dessa två drycker. Och det finns många fler bloggare som gått ut med att denna dryck är sockerfri och nyttig. så det är den inte, inte i den utsträckning som vissa vill få oss att tro i alla fall.

Det är synd att bloggare vill få sina läsare att tro att att vissa drycker och annat är jätte nyttigt och annat, samtidigt som man förstår att dom faktist får betalt för att säga så. Men tycker att det borde ses som falsk marknadsföring.

VAD TYCKER NI OM ATT BLOGGARE VILL HÄLLA I OSS SÅNT SOM INTE ÄR LIKA NYTTIGT SOM DOM PÅSTÅR?

Här har ni vad olika drycker innehåller:

Coca cola, 33 cl 10 sockerbitar

Päron Mer, 33 cl 10 sockerbitar

Apelsinjuice, 25 cl 7,5 sockerbitar

Vitaminwell, 50 cl 7 sockerbitar

Liva Apelsin/Nypon, 30 cl 8 sockerbitar

 

Med tillsatt socker menas till exempel socker, stärkelsesirap, fruktos, honung, sirap. Sockerinnehållet är omräknat till antal sockerbitar, en sockerbit väger cirka 3 gram.

BANG!

Kategori: Allmänt

Usch huvudvärk man har! Jaja ska ta en alvedon så går det nog över.
Idag har vi haft väldigt kul här hemma på grund av lite olika saker. inget jag tar här då det har med jobbet att göra utan ni får kolla in FINEST bloggen som jag skriver på.

Men vi var väldigt glada när vi såg det i alla fall!

Jag och Jennifer var förbi kompisen förut med och lämnade en sak, blev en stund där, sen afföären och sen hämta Claudia. Efter detta gick vi hem och drack lite thé och mös, sen somna barnen. Men dom ska väckas snart då klockan börjar bli mycket. Dom ska ju lägga sig något så där i tid i kväll med.

Ska även ta och svara på era kommentarer men gör det om en stund. Men tills dess så får ni ha det BÄST!

GOD MORGON!

Kategori: Allmänt

Var lite för trött för att sätta mig vid datan igår, så får skriva allt som skrivas igår idag.
Just nu ska jag fixa i ordning Claudia som ska till skolan, Jennifer är hemma som att hon fortfarande är sjuk med feber och så. Själv blev jag värre efter att ha varit ute igår.

Nu ska jag fixa tösen men kommer in sen och skriver igen!

Ha det bäst!

Så då var man på väg hem. Blev inte så myc...

Kategori: Allmänt

Så då var man på väg hem. Blev inte så mycket uppdatering som jag trodde. Förlåt! Men dagen har varit bra får jag säga. Först te och massa prat hos kompisen. Sen bjöd hon på hamburgare på sibylla, gott :-D efter det bar det av mot br där jag köpte present. Visar den när jag kommer hem. Men berättar mer när jag kommit hem. Ska bara ta hand om min älskade familj som ligger jätte sjuka hemma allihopa :-(. Tills dess... Ha det bäst!

Nu är man på väg in till stan och jag blir...

Kategori: Allmänt

Nu är man på väg in till stan och jag blir så himla åksjuk när jag åker buss så det är hemskt. Men sånt man får ta när man är gravid. Ska även köpa en present som claudia ska ha med sig på kalaset på söndag. Får se vad man hittar. Men ni får alla ha en riktigt bra dag. Ha det bäst!