Mamma80- Du vet vem

JAG SER DET SNÖAR!!!!

Kategori: PERSONLIGT

Fy det kan inte vara sant, det snöar!Helt sjukt.
JAja, jag ska vara inne med tanke på hur sjuk jag är :(
I natt så vaknade jag kl 12 och var vaken till kl 4 halv 5. Riktigt jobbigt, men så är det när jag är sjuk plus slutet på graviditeten.

Just det Älsklingen tog kort på mig innan begravningen, men han sover nu, så ska se om jag inte kan få in det idag! Då ser man även magen :o

Nu ska jag försöka tvätta lite då alla kläder vi äger ligger i tvätten. Plus att jag skulle behöva stor städa men får se hur länge mina krafter räcker. Ska ju inte göra för mycket nu heller.
Någon som vill komma och städa för mig ;)

Men jag kommer med fler inlägg under dagen, men tills dess får ni ha det så jätte bra!


Jag behöver en ny kaffebryggare :) Vad tycker ni om denna, hahaha

VILA MIG.

Kategori: PERSONLIGT

Nu ska jag verkligen vila mig då barnen och älsklingen har gått iväg. Och dom lär inte komma på ett tag. Måste få nya krafter från den här HEMSKA förkylningen jag åkt på. Är riktigt sjuk igen :( Orkar knappt andas och huvudet är fyllt med bearneise sås känns det som haha.
MEn bättre att det kommer nu än om någon vecka som att nu är det bara 3 veckor och 5 dagar kvar tills beräknad förlossning.

Nej nu blir det krypa ner i sängen och kolla Real Housewifes Atlanta, hahaha, sicka brudar!

Men vi hörs sen!

DET VAR SÅ FINT.

Kategori: PERSONLIGT

Ja igår var jag på begravning. Det var riktigt fint.
Det var mycket tårar som fälldes men samtidigt så kändes det så lugnande. Ja det var lite skumt så. Efter begravning så begav vi oss för minnesstunden och fika. Familjen hade gjort upp det så fint med blommor på borden och värme i luften.
Fikat bestod av en skaldjurs smörgåstårta och en med skinka och gotta på, samt blåbärskaka och andra goda kakor.
Jag tackar familjen för en riktigt fin dag, för det var. Samt värmen som dom gav mig och gjorde så jag kände mig som en del av familjen.

Vila i frid!