Mamma80- Du vet vem

SÅN FARLIG HUND VI HAR.

Kategori: Allmänt

Ja återigen har vi, eller älsklingen, fått skit för vår hund. Visst vi vet att hon är jobbig mot andra hundar och skäller och gärna visar vem som bestämmer. Hon gillar helt enkelt inte andra hundar. Men vem gillar alla på jorden? INGEN! Idag fick älsklingen i alla fall höra höra att vår hund SKA BORT! HUr fan kan kärringen med? Bara för att hon går med sin lilla hund som man knappt ser. Visst Ella (vår hund) skällde och grejer mot hennes hund men hon har ingen rätt att säga att vår hund ska bort. Är så trött på att alla ska förutattade meningar om vissa hundraser. Men jag kan lova att vår hund försvinner inte i första taget. Så vill tanten ha en fight om detta, KOM DÅ! Nötter finns det gott om.

Säg till om ni ser något farligt med den här videon, för det vill jag gärna veta i så fall!

FÖRSTA VB NÅGONSIN

Kategori: Allmänt

Haha skratta inte för mycket, det är ändå min första VB och tycker den får duga. Ska göra nästa bättre men kolla gärna på denna och säg vad ni tycker hahaha. Bjuder på mig själv lite här ;)

DOM KALLAR MIG ÄGGKLÄCKNINGSMASKIN

Kategori: BLOGGTIPS

Hahaha, ja det gör vissa. Förstår inte varför men så är det.
Men jag vet en som är värre än mig och det är riktigt kul att se.
Mirka som var med i tv4 programmet Familjen annorlunda, med sina 11 barn och man, väntar nu sitt 12 barn :)
Är det inte hur härftigt som helst?!
Sen tycker jag det är löjligt av tidningar att sitta och skriva ut hur mycket dom har i barnbidrag varje månad, för det räcker nog inte så långt som alla tror.

Men vi önskar nu Mirka och Peter ett stort grattis och hoppas att även denna graviditet ska gå lika bra som dom ni haft innan!

Vill ni kika på Mirkas blogg så hittar ni den HÄR!