Mamma80- Du vet vem

DUKTIG JAG ÄR!!!

Kategori: PERSONLIGT

Idag har jag varit duktig. Har ju börjat med helgens förberedelser så nu är städningen klar! Det luktar riktigt fräscht och det finns inte ett dammkorn nånstans. Så härligt!!! Nu är det bara en del tvätt kvar, men det är ju sådant som är ett evighets arbete och det tar aldrig slut.

Morgon dagen blir det storbak. Måste göra kanelbullar för två kalas och mockarutor/ kärleksmums. Sen blir det nog chokladbollar också. Det ville ju Claudia ha på kalaset. Får vara nogrann bara och hålla koll då jag fick veta att ett barn kan vara allergisk mot jordnötter, så får läsa på ingridienserna  och annat så hon inte får i sig nåt olämpligt. Men det fixar jag nog.

Fredag är det matlagning hela dagen som ska serveras på lördag när våra familjer kommer. Det blir 3 olika rätter, filipinsk mat blir det så klart,mmmmm! Men det fixar lilla jag svenne som man är haha. Nej då men det är lätt och kul så det är lugnt.

Nej nu ska jag ta och slappa lite det förtjänar jag :D blir nog lite mat också haha. Men det säger jag inte till älsklingen för han retar mig för att jag äter så mycket haha. Men det har han i och för sig rätt i men jag är hungrig HELA tiden, det finns liksom inget stop. Men men så är det med en liten bebis i magen!

Nej nu ska jag sluta tjöta haha.
Ni får ta hand om er så hörs vi!

Ha det bäst!

EARLY MORNING!

Kategori: PERSONLIGT

Ja det blev en tidig morgon idag, men jag somnade redan vid 8 i går kväll. Tror bestämt att graviditeten börjar ta ut sin rätt :) Hade riktigt ont i ryggen i går också så det kanske gjorde sitt med.
Men nu känner jag att det börjar bli riktigt tungt med magen, då magen bara gå rakt fram och jag knappt lagt på mig nån annanstans. I ansiktet syns det inte ens att jag är gravid :)

Claudia var jätte nöjd med sina chokladbollar igår och ser nu fram emot kalaset då hon även får sina presenter av oss. Det blir väl en massa Hello Kitty som vanligt. Men det är det hon vill ha.
Jo en vacker blomma vill hon ha också haha. Så söt stor tjejen.

Idag ska jag börja göra iordning här hemma så det är presentabelt när gästerna kommer på Lördag. Det blir ju två kalas samma dag så det blir fullt upp. Sen blir det väl städning hela söndagen också, men det är sånt man får ta.

Nej nu ska jag göra klart barnen för dagis och förskola men kommer tillbaks senare!
Ha det bäst!

NU SKA JAG GÖRA...

Kategori: PERSONLIGT

Hehe jag ska göra dom där goda runda bollarna av choklad som man inte vågar kalla vad som helst, men som jag alltid säger det gamla namnet till.
Och nej jag är inte rasist eller nazisist lever min älskade fästman från Filipinerna så haka inte upp er på det den som skulle göra det.

Men Claudia älskar ju detta "bakverk" så tänkte göra det innan hon kommer hem så får hon lite gotta idag! Hon ska ha sitt första kompiskalas på Lördag så då blir det tårta och annat gottit. Sen blir det familje kalas direkt efter det :p Kommer att ha och göra. Men slipper göra tårtan till barnkalaset i alla fall för den har vi beställt då hon skulle få nåt lite speciellt.

Nej nu får jag göra det jag ska, så hörs vi sen!

GRATTIS CLAUDIA PÅ DIN 5 ÅRS DAG IGEN.
MAMMA ÄLSKAR DIG!