Mamma80- Du vet vem

En gång för alla.

Kategori: Allmänt

Ja nu är jag i v 16+4 OM det stämmer vilket inte är säkert! Har fått tid för UL i April så då får vi se om det är så långt gånget.

Men nu till det som är anledningen till detta inlägg. Jo det är att jag drack den 27 eller 28 december vilket då skulle betyda att jag var i v 4 eller något sådant. MEN jag hade inte en aning om att jag var gravid då jag inte ens var sen, med mensen då så klart.

Dock så verkar folk helt galna i att läsa min blogg för att sedan skriva till mig på Dessies blogg, haha, ja det säger mer om er än mig. Att försöka smutsa ner mig och få mig att se dålig ut lyckas ni inte med.

Jag hade lyckats gå ner massor i vikt innan jul och när julen kom så var det dags för jul mat. Jag ÄLSKAR julmat och längtar hela året på att få äta det igen haha. Så jo jag gick upp något kilo vilket är fullt normalt under julen och heller inte fick mig att tro något annat. Jag hade inga som helst symptom förens i mitten av Januari. Men då även December och Januari var en Väldigt stressig tid för oss, saker jag inte skriver eller kommer skriva om på bloggen, så hade jag magkatarr och trodde att den sena mensen berodde på detta. Men i mitten av Januari så började bli helt orke lös och ville bara sova, vilket fick mig att tänka en sekund att det kunde vara graviditet. Men tänkte att jag väntar Januari ut och ser om den kommer då allt lugnat ner sig. Mensen kom inte och den 13 februari tog jag ett gravtest som var positivt :)

Jag har inte druckit något efter den kvällen i december då jag dricker väldigt sällan. Men nu vet ni och ni som skriver om mig som gäst hos Dessie, fråga mig istället här så hade ni fått svar direkt. Sen är det väldigt vanligt att man tidigast i v5 känner att något inte stämmer, då man gått över tiden med en vecka på mensen. Så sluta nu att anklaga mig för saker som absolut inte stämmer!

Sista gången jag skriver om detta nu.
Ha en bra dag!SNYGGA OR WHAT!

Kategori: Allmänt

Ärligt, jag vet att jag ofta nu det senaste lagt upp kläder från bästa Locolife Streetwear. Men helt ÄRLIGT är inte dessa byxor VRÅL SNYGGA!

Dom har inte kommit in än men är på g så håll ögonen på antingen www.locolife.se eller på deras Facebook sida där heter dom Locolife Streetwear. Gilla dom med om ni ändå är där inne!En driftig morgon

Kategori: Allmänt

God morgon.

Denna morgon har varit väldigt effektiv faktiskt. Gick upp vid 5 och tog en kopp th`e och kollade lite mail och lite andra grejer. Brukar väl inte vara uppe redan då mren ibland så händer det.

Vid 6 kom barnen upp en efter en och vi fukade fram lite frukost och åt tillsammans, och när jag dukat av och grejat så bar det av till tvättstugan. Där vek jag tvätten som hängt på tork över natten och la i en ny maskin. Sen så var det bara att hå upp och se till att dom stora tog på sig sen fick dom lägga in sin nytvättade tvätt.

Nu sitter jag och slappar lite och ska snart ta på Kate kläder så hon är klar.
Vilket skitväder det är idag. Spöregnar ju :)
Men ni får ha en riktigt bra dag allihopa!