Mamma80- Du vet vem

En riktigt bra dag!

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en riktigt bra dag! Vi har fått fina besked och även hämtat nycklarna till vårt nya boende :) Så jäkla gott! Så nu är det verkligen riktigt klart att den är vår :) Kommer att lägga upp lite bilder sen när allt är klart. Får väl se vad ni tycker, jag tror eller vet att det kommer bli så bra! Åh längtar!

Nu ska jag kolla halv åtta hos mig sen blir det tonårsbossen. Såg på reklamen av den att det lär bli kul att se hur tjejen idag beter sig. Sen blir det väl TLC som vanligt. vad gör ni i kväll?

Ha det bäst nu allihopa!

En jätte gammal bild på min lilla bebis som inte är så liten längre.

Sova dags.

Kategori: Allmänt

God kväll allihop!

Har ni haft en bra helg? Min har som jag skrivit innan varit uppbokad med packning och flytt städ. Idag vek jag massa tvätt och morgon ska jag köra några maskiner och när det är klart så ska jag städa i tvättstugan så är den också klar. Och hinner jag så ska jag försöka hinna med att börja på barnens rum. Har redan tagit en del där inne så det är inte så mycket kvar. Kan ju inte packa alla leksaker redan då det är några dagar kvar till flytt.

Nej usch ni måste vara trötta på mitt tjöt om packning och städning men just nu så är det en stor del av mitt liv.

Nu ska jag kolla det sista av Breaking Amish. Så havdet så bra!

Söndag

Kategori: Allmänt

Idag är det riktig slapp dag. Barnen ligger i soffan och kollar på Ice Age. Älsklingen ligger och klickar på sin telefon och jag bloggar.

Nu ska jag vika en MASSA tvätt och sen ska jag fixa middagen som idag blir tacos! Gott Gott :)

Vad hittar ni på för något idag?