Mamma80- Du vet vem

USCH OCH FY

Kategori: PERSONLIGT

Nej i dag är jag inte på topp. Mår jätte illa vet inte varför önskar bara att det går över snart för det är JÄTTE jobbigt. Plus att Jennifer ligger på golvet och bara gnäller, jätte kul!

Nu ska jag snart ta på tjejerna kläder för skolan och dagis och bege mig själv till skolan. Får hoppas att jag inte spyr på bussen eller nåt haha.
I går var Claudia på teater med sin förskoleklass, det var hennes första teater. Dom hade hyrt in en buss som dom åkte med och det var ju riktigt stort för dom små. Så det var jätte kul för henne.

Nej nu får jag ta och sätta lite fart för annars kommer vi ingenstans.
Men jag kommer in senare och tills dess....
HA DET BÄST!

Shia LaBeouf hänger med Marilyn Manson

Kategori: KÄNDISAR

Är detta dom nya BFFs? Shia och Manson? Ingen som vet riktigt kanske men dom har setts ute tillsammans på en resturang tillsammans med Shias date.
Plötsligt blir Shia vansining och häller vatten över sin date och sedan börjar han även att spotta vatten över hela bordet.
Alla i sällskapet försökte att lugna ner Shia utan nån framgång och plötsligt så rusar Shia ut från resturangen, med sin date efter honom.
Marilyn satt kvar och såg både irreterad och chockad ut.

Vet inte vad som hade hänt men vi får hoppas att allt är bättre med Shia nu.


DÅ VAR MAN FAST

Kategori: PERSONLIGT

JA nu blir jag fast på skolan en stund till för vi som var gammla i klassen behövde inte lära oss datainloggningarna igen. Min buss går inte förren 5 över 4 så det är en stund kvar. Men det betyder ju att man har lite tid för bloggen så det var ju något bra.
Men jag är såå trött så hade helst velat vila mig hemma en stund.

Idag har vi haft information angående dom olika ställena på skolan, som t.ex köket, expeditionen och annat. Vet ju redan allt så det gav mig väl inget nytt. Fick ha ansvar för närvaron på alla och ta hand om schemat så fick lite jobb där istället. Annars har dagen varit bra.

I morgon ska vi delas in i nya grupper IGEN, men det ska vara dom grupperna som vi kommer tillhöra resten av året, hoppas bara att jag slipper gå här ett helt år till. Har ännu inte hört något från högskolan så känns lite som att jag börjar ge upp hoppet, men tror dom hade upprop denna veckan så får stå ut denna och nästa vecka också. Så håll tummarna.

Nej nu blir det att surfa runt lite och kolla om det hänt något kul i världen, men tills dess....
HA DET BÄST!