Mamma80- Du vet vem

Rosor

Kategori: Allmänt

Hej hej..

Fick fina rosor idsg av min älskling. Jag har under en tid nämligen blivit tröttare och tröttare, men inte klagat utan kört på. Men så är det väl som tjej. Men idag sa jag att jag måste ta en paus. Och han hade förstått att det var något men tror nog aldrig han sett mig så här.
Har haft yrsel, illa mående, trötthet och dåligt humör. Men då jag har svår PMS också varje månad så kan det vara svårt att skilja på vad som är vad. Men nu är jag bara då nära väggen och därför måste jag bromsa NU.

Sen vill jag bara säga att ni puckon som skriver till mig att jag är arbetslös hit och dit, och att jag inte har något att göra på dagarna. Så länge ni inte vet allt jag gör på dagarna så yttra er inte. Som sagt så skriver jag inte allt jag gör här, så ni kan inte yttra er om min status ;)

Men nu får alla ha en bra kväll så höres vi!FEM SAKER DU INTE VISSTE OM MIG!

Kategori: AllmäntVet inte vad som ska stå här.

Kategori: Allmänt

Ja idag vet jag inte vad jag ska ha för rubrik. Vet bara vad jag skulle vilja göra för inlägg, men får väl se om jag hinner få skrivet det inlägget ikväll. Eller har två inlägg att skriva som jag vill ha gjort men får ta det med lite mellanrum. Kan säga att det är 2 listor om mig som jag ska göra. Men vad det kommer handla om återstår att se.

Ja vad har jag gjort sen senast? Jo faktiskt en hel del. Mycket av det skrivs inte här av många anledningar. Men har även hjälpt till hos älsklingen lite. Sen är det spring fram och tillbaka till dagis, skolan. Det ska städas och gå promenad med hunden. Ja vardags sysslor. Men tar sin lilla tid då jag aldrig kan göra något lagom.

Men nu ska jag laga mat till familjen för dom börjar bli hungriga. Men som sagt ska försöka få gjort ett av mina inlägg ikväll redan. Ska se när jag kan sno åt mig dotterns platta ;) haha.

Ha det jätte bra så länge.