Mamma80- Du vet vem

Kissies inlägg om avhoppet!

Kategori: Bloggare

Så här hade Kissie skrivit om "avhoppet" från Blog Trip, på sin blogg.

Folk frågar varför jag inte ville vara med i blogg-programet med dom andra, speciellt efter jag vaktiskt hade varit på möten om det med dom. Det handlar inte om själva bloggarna i sig, dom är snälla och roliga allesamans. Men nu för tiden försöker jag växa och utöka mitt kissie-emperium om man får lägga det så, haha!

Jag valde bara helt enkelt att detta är ingenting som får mig gå framåt, men detta är ju absolut mer då bara som en rolig grejj. Inga stora pengar eller så men man får resa lite, umgås med dom andra bloggarna osv..!

Dock har vi ju en annan grejj på G jag och Amir, fast där kommer jag se till att det är VI som bestämmer och inte någon som Poppe tex.. Dom är experter på att få bloggare att tro dom vill än väl, men dom vill ha pengar som alla andra. Nothing wrong with that men jag gör nu för tiden för att jag själv ska tjäna på det, inte andra.

Man måste vara egoistisk ibland för att inte bli trampad på..?

Vad tror ni, har Kissie hoppat av eller säger hon så för att hon inte fick vara med?

Kissies avhopp från Blog trip

Kategori: Bloggare

Ok, nu har Kissie dragit sig ur den kommande blogg serien Blog Trip, på grund utav att hon inte vill att Poppe Ling ska tjäna några pengar på henne.

Hmm.. men det finns ett problem!

Poppe Ling har inget med serien att göra och Kissie skulle INTE vara med från början ens. Det fanns inga planer på att hon skulle vara med.

Jackie, som är med i serien har skrivit så här på sin blogg:

”Detta är en egen påhittad serie, privat och spontant. Inget som planerats länge, inget Poppe har med att göra, inget kissie, Daniel Paris eller Peter skulle varit med på från början.Vi har en kamera-man med oss på vägen (som är min vän) och vi vet inte var materialet ska visas. Det är först och främst för mina läsare jag ville göra detta. Jag och mina läsare har en speciell relation och jag vet att dem gillar sådant här. Jag vill ju helst träffa någon utav dem på vägenJag tyckte bara att detta skulle bli kul med tanke på att min skånska vänner aldrig träffat mina fina vänner i Stockholm. Detta är inte värsta serien eller något i den stilen, utan en privat resa som  kan ge lite kul material för våra bloggar.”

Huvudpersonerna i serien är: Amir, Jackie, Rosanna och Yousef.
Så nu återstår det att se hur denna karusellen kommer att utveckla sig.

Kattunge!

Kategori: Allmänt

Gud jag har förälskat mig i en sååå söt kattunge.
Måste bara övertala gubben, haha, INTE LÄTT. Men om han bara såg den skulle han också vilja ha den.
Den är så liten men redan rumsren och äter vanlig mat. Så det är inte mycket jobb med den heller =)
Det är en svartvit och helt underbar!

Älskling vet att du läser detta hahaha. Jag tar med den hem sen så får du se den, och även Ella får titta lite.
VILL HA!!!

Nej nu blir det kaffe!

HA det bäst!