Mamma80- Du vet vem

Det går bra nu!

Kategori: Allmänt

Det går bra nu hahaha. Fy fasiken vad gott.
Idag har vi fått bra besked, äntligen! Precis vad vi behövde och förtjänade!

Hehe vann ju en chockladbox idag när jag var med barnen på julgransplundring i församlingshemmet. Jätte roligt. Vi dansade runt granen och barnen fick korv med bröd och saft, samt en godispåse med lite russin och annat. Jätte mysigt!

Nu får ni alla ha en riktigt mysig kväll!


KOMMENTARER:

 • Agnes säger:
  2014-01-14 | 11:08:50

  Hej! Jag läser Dessies blogg och kommentarsfält dagligen, och jag tycker det är så himla sjukt, allt som händer där. Vad är det för värld vi lever i där vänlighet straffas? Och vad är det för värld vi lever i när jag kommer på mig själv med att tänka att du bara borde ge upp, för din egen skull, för att alla elaka kommentarer om dig och dina barn inte är värt det!? Du ska ju absolut inte ge upp! Det behövs fler till att sprida kärlek, omtanke och stöd över hela internet, och hur många som än går emot, gör sådana kommentarer ändå skillnad för någon, och det är värt allt.
  Bilden som lades upp på dig var ju också jättemysig och fin, och absolut inget att skämmas för! Jag kan dock hålla med dig och tycka att det är lite läskigt med personer som snokar upp dig på detta vis...
  Poängen med det här meddelandet är i alla fall: stå på dig! Kramar.

  Svar: Hej! Tack för din fina kommentar! Förstår att du tänker så, att jag borde ge upp. Många som frågat varför jag skriver snällt till Dessie och det är för att jag är en snäll oerson, även om jag också kan bli dum. Blev jätte glad av din kommentar och den uppskattas verklugen jätte mycket. Du får ha en jätte fin helg, och jag kommer absolut inte ge upp ;) Kram på dig!
  Mamma

Kommentera inlägget här: