Mamma80- Du vet vem

Pannkakor i stora lass

Kategori: Allmänt

Härlig mat vi hade igår.
Stekte pannkakor till hela sverige så det räckte hela dagen. Till detta hade vi grädde, vaniljglass och hallonsylt!
En ren sympfoni med andra ord i munnen!
Så här såg det ut :)
 
 

KOMMENTARER:

  • gnällkärringen säger:
    2013-11-20 | 14:26:43

    Och du har en riktig tråkig blogg. Man dras inte till den precis. Gnäller varje dag? hahaha.. men kul att du ändå lägger energi och tid att gå in på min blogg. Trotts allt gnäll

    Svar: Isa om ja nu har en så tråkig blogg vad gör du här så mycket? Hehe japp jag gnäller ibland men som sagt det är MIN blogg ;)
    Gick in på din blogg 1 gång och när jag insåg hur patetisk du är, emot vad jag redan förstått på Dessies blogg så blir det ingen mer gång ;)
    Mamma

  • Sandra - Med en fästman på Kumla säger:
    2013-11-23 | 13:13:10
    Bloggadress: http://www.aslundsandra.blogg.se

    Åh så gott:) Hoppas allt är bra med dig & barnen, var längesen. kram

    Svar: HEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!Åhhh vad dålig jag känner mig :( Ska ju helt klart kika in till dig i helgen har ju hänt en hel del! Kram på dig!!!! Hoppas allt är bra med dig tjejen!
    Mamma

  • Marie säger:
    2013-11-29 | 08:32:53

    Tröttnar du aldrig på att försvara Dessie? Kan hon nånsin göra något fel? Och jo att fuska med skatten är fel. Och misstänker man ett brott så ska det anmälas. Oavsett om det "bara" är frågan om skattefusk. Att du tror att folk är svartsjuka på Dessie säger mer om dig. Skulle tro att det är väldigt få som är det minsta lilla svartsjuka/avundsjuka på Dessie. Vad är det man skulle vara svartsjuk/avundsjuk på? Att hon ägnar hela dagarna åt att shoppa, fika och sitta på restauranger kanske? Ja för det är ju det som alla strävar efter i livet. Att hon tjänar så mycket pengar? Tja skulle tro att hon tjänar en bråkdel av de pengarna som hon vill få sina läsare att tro att hon tjänar. Och pengar är inte allt. Att hon har en utbildning? Eller vänta nu, det har hon ju inte. Att hon är så snäll och trevlig? Nej det är hon inte heller. Hon är 19 men beter sig som en liten fjortis. Det inser de flesta förutom du som stryker henne medhårs hela tiden. Patetiskt. Den som är svartsjuk på Dessie är nog du. För de flesta andra är det inte.

    Svar: Varför skulle man tröttna på att stå bakom en person om blir så illa behandlad som Dessie blir? Jag har aldrig påstått och kommer heller inte att påstå att Dessie är felfri, för det är hon inte och ingen annan heller. Jag tyckte det var fel att folk som läser en blogg och bara ser det sm sker på bloggen, anser att dom vet så mycket om en person så att dom har grunder och bevis på att anmäla. Som någon skrev, golare har inga polare, det är ett motto som jag är uppväxt med. I min natur så anmäler man inte folk. Ta hand om det själv eller skit i det. Och ja det har förmodligen och göra med var man är uppväxt. Och hälften av alla människor på Dessies blogg verkar ju vara uppväxta i fina familjer och rötar på Moderaterna. Men det är MIN syn på det hela och det an ingen ändra på!
    Mamma

  • Marie säger:
    2013-12-03 | 21:15:03

    Någon har skapat ett nick på dessies blogg som liknar ditt. Ser inte alls bra ut

    Svar: Jag vet det men alla ser n att det inte är jag! Och som att du är så pasa snäll och skriver detta till mig så kanske du även kan vara så snäll och sprida att det inte är jag. Den andra har ett streck, om det är binde streck eller inte minns jag inte, mellan mamma och 80 det har inte jag. Tack för att du sa till. Jag kommer inte ens in på dessies blgg.
    Mamma

Kommentera inlägget här: