Mamma80- Du vet vem

Skojar dom?

Kategori: SKVALLER

Ärligt talat är det ett stort skämt detta? 
Vad tycker ni om Kissies och hennes brors podcast?
  
 
 

KOMMENTARER:

  • Isa säger:
    2013-08-14 | 18:32:39

    Dem är så bra:)) ha..ha.

    Svar: HAha, nja jag vet inte jag tyckte inte om den :)Men skönt att alla gillar olika!
    Mamma

  • Anonym säger:
    2013-08-15 | 09:33:56

    Du sitter på Dessies blogg och försvara henne och försöker få fram att det är fel av vissa av hennes läsare att klanka ned på någon de inte känner. Gör inte du detsamma mot Alexandra och Peter? Att kalla dom ett skämt?

    Lite dubbelmoraliskt kan jag tycka.

    Svar: Var i min text står det att dom personligen är ett skämt? Visa mig det är du snäll.Jg frågade om podcasten var ett skämt! Alltså om dom skojar med folk för att så många gör podcasts just nu. Förstår du nu?

    Och då du är anonym så är väl du en av dom som går med personangrepp på en person på Dessies sida. Jag har inte gått på Kissie och hennes bror som personer, för jag känner dom inte, däremot deras podcast för jag tyckte inte den var rolig.
    Mamma

  • Isa säger:
    2013-08-15 | 13:52:57

    Jag tyckte med att du uttrycke sig lite klankande, men jag vet hur du känner för Kissie så det var inget förvånande. Men som sagt jag tyckte dem var roliga och blev positiv överraskat över Kissie, i hennes bloggfilmer låter hon så kostig. Jag känner inte Kissie så jag tyckte hon lätt ok

    Svar: Ja och du har rätt att tycka så :) Men har hjort ett inlagg om det så läs ddt garna. Tyckte inte att dom vår roliga som att. Dom driver med Kördes och Peters läsare. Ha det så bra Oss.
    Mamma

  • mm säger:
    2013-08-15 | 19:33:51

    Men Dessies pod kommer du säkert älska, hur kass den än är.

    Svar: Har svarat dig i ett nytt inlägg. Kan säga att du har valdigt fel :)
    Mamma

  • Amanda säger:
    2013-09-01 | 16:02:53

    Jag fattar inte hur ni människor orkar följa efter henne, in på hennes blogg och börja prata om Dessie på hennes inlägg som inte ens har med Dessie att göra. Låt henne vara, det är bara tragiskt. Väx upp ni skämmer bara ut er. Vill hon kommentera på Dessies blogg, låt henne.
    Mamma80, skit i alla dåliga kommentarer. Fortsätt att göra som du vill, dessa människors åsikter och ord kommer inte betyda ett smack i framtiden :)
    Ha en bra dag!!


    Svar: Men vad glad jag blir :) Tack för din fina kommentar det värmde.Tycker det är jätte konstigt att man kan bli så "hatad" för att man skriver snälla saker. Sen har jag absolut betet mig barnsligt ibland och skrivit elaka ord det förnekar jag inte.

    Och nej det har du helt rätt i att dom inte kommer göra :)

    Hoppas du får en jätte bra dag och att veckan blir super bra!
    Kram på dig!
    Mamma

Kommentera inlägget här: