Mamma80- Du vet vem

GRATTIS MIN ÄLSKADE FLICKA!

Kategori: Allmänt

 
GRATTIS MIN LILLA KATE SOM FYLLER 1 ÅR IDAG! 
VI ÄLSKAR DIG HELA FAMILJEN.
PUSS OCH KRAM PÅ DIG VÅRAN LILLA PRINSESSA.
Någon dag gammal :) 
 
För någon dag sedan! 
 
GRATTIS MIN FINA LILLA TJEJ! 

KOMMENTARER:

  • Sandra - Med en fästman på Kumla säger:
    2013-04-26 | 11:05:03
    Bloggadress: http://www.aslundsandra.blogg.se

    Aw grattis till sötnosen :) Hoppas ni får en supermysig dag. Såg att ni hade en familjehelg förra helgen, härligt även om städning inte är det roligaste så är det ju kul att spendera tid tillsammans ;)

    Förlåt för mitt sega svar men bloggen eller ja, datorn överhuvudtaget har inte varit av intresse på senaste tiden. Har inget vettigt o säga o då blir det så :P Haha.

    Helgen var superrolig :D Var en kompis jag lärt känna över internet som kom på besök och vi hade så jäääkla kul, spelningen var också superbra förutom att polisen här i karlstad ville förstöra en hel del men de blev bra ändå tyckte vi. :)

    Just nu är det både bra och dåligt med mig, känner mig lite hypoman och njuter av energin, har varit på mina första körlektioner osv :D Men samtidigt mår jag rätt kasst inuti, har fått ännu en diagnos så känner lite "skjut mig" är trött på de där nu. Men om mindre än en vecka får jag 23h med Tommie och jag är i extas :D ihihi. Hur är det med dig? Vad har du för planer i helgen mer än fira lilltjejen?:)

    Trevlig helg, Kram<3

  • Nancy säger:
    2013-04-26 | 21:39:34
    Bloggadress: http://nancyelmira.blogg.se/

    Åh så söt hon är! Gratta från mig ;)

    Svar: TAck så jätte mycket :) Och tror nog hon tackar också :)
    Mamma

  • Anonym säger:
    2013-04-27 | 15:27:39

    Så söt:)

    Svar: Tack så mycket :)
    Mamma

  • Isa säger:
    2013-04-27 | 15:32:57

    Hej på Dig Charlotte, kan du vara snäll och gå in och stötta svenska hollywoodartisten Sabrina Petrini från bandet KingQueen som representerar Los Angeles i Hard Rock Cafés Turnésatsning. Hon kommer, om hon vinner, få uppträda med Bruce Springsteen i London! , kopiera bara länken och rösta på FB:) https://www.facebook.com/hardrockcafehollywoodblvd?sk=app_205164529573076&app_data=eyJhcnRpc3RfaWQiOiI2MjYwMTkifQ%3D%3D

Kommentera inlägget här: